četvrtak, 19. rujna 2013.

Grand Theft Auto V možete odigrati i kao Walter White iz Breaking Bada


Ovih dana svi pričaju o Breaking Badu i GTA V, pa je sasvim logično da će netko negdje naći način kako spojiti ova dva ne toliko različita svijeta

Grand Theft Auto se ovih dana napokon našao na policama dućana, radnici su počeli masovno odlaziti na godišnje, a žene i djevojke već pakiraju torbe i prekidaju dugogodišnje veze. S druge strane, o Breaking Badu se priča od Tokija do Milwaukeeja, posljednji nastavak nazvan Ozymandias drži rekordnih 10/10 na IMDb-u (na čak 20 hiljada glasova, te bi vrlo lako mogao (p)ostati najbolje ocjenjeni TV/filmski proizvod u povijesti te stranice), a klinci diljem svijeta jedva čekaju početi učiti hemiju, kako bi i sami postali kao striko White.


Nick i John, dvojica gejmera i ljubitelja Breaking Badau novom su nastavku GTA serijala složili jednog od svojih likova na sliku i priliku popularnog Heisenberga. Ćelava glava, opaka bradica, naočale i ljubičasti pulover, bili su dovoljni da barem na trenutak spoje ova dva genijalna svijeta. A navodno se i kroz samu GTA V priču proteže dio s proizvodnjom i dilanjem metha, tako da ove ‘maškare’ čak i imaju smisla!

Izvor: agencije

www.klick-ba.com