srijeda, 18. rujna 2013.

Incident nakon saobraćajne nesreće u Živinicama: Tukli zaglavljenog vozača i čekićem lupali po autu


U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu M18 Tuzla – Sarajevo, kod diskoteke Pasha u Živinicama učestvovala su dva Opel vozila, Corsa i Astra, a povrijeđeno je šest osoba
Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač vozila Corse G. M. Iz Gornjih Živinica izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i direktno udario u Astru kojom je upravljala ženska osoba A. K. Iz Gornjih Dubrava. U oba vozila bilo je povrijeđenih. Vozač Corse G. M. je teško povrijeđen, a lakše saputnik I. M., dok su u Astri pored vozača povrede zadobili M. B., N. Š. Ć. B.
Prema riječima svjedoka događaja po nastanku nesreće dogodio se incident.
- Tri osobe iz Astre počele su tući nepomičnog vozača Corse koji je bio zaglavljen u vozilu, nanosivši mu još veće povrede. Jedan od njih je imao čekić kojim je lupao po autu. Tukli su ga nogama i rukama govoreći, hoćeš da nas ubiješ. Mislim da su bili u alkoholisanom stanju-kazao je jedan od očevidaca, prenosi Dnevni avaz.
Na mjesto događaja je došlo više službenika Policijske stanice Živinice, te vozila hitne i Vatrogasne pomoći, kako bi se ukazala pomoć povrijeđenima.

Izvor: agencije

www.klick-ba.com