petak, 27. rujna 2013.

FACEBOOK: Najzad možete da korigujete status


Kada hoćete da izmijenite status, morate da uđete na 'edit post', kliknete na strelicu koja pokazuje nadole i u gornjem desnom uglu je opcija korigovanja. Iako još ne postoji izmjena statusa za 'Apple' uređaje i za sve Android telefone, Facebook najavljuje rješavanje tog problema

Facebook je predstavio u četvrtak opciju izmjene statusa, i ako je autokorekcija ikad upropastila vaš status, došao je dan kada su vaše molbe uslišene.
Posljednje ažuriranje Facebook aplikacije za Android nudi novu opciju da korigujete vaše postove, komentare i da kliknete da bi ste vidjeli kako promjena izgleda. Ipak, izmjena postova nije moguća na svim Android uređajima. Facebook kompanija je izjavila da će mogućnosti izmjene na mreži i Android telefonima biti moguća kod svih korisnika do kraja vikenda, prenio je sajt “Mashable”.

Korišćenje alata za izmjenu nije uvršćeno u novi softver IOS 7 kompanije “Apple” , ali će prilikom sljedećeg ažuriranja postojati ova opcija na njihovim uređajima.
Kada hoćete da izmijenite status, morate da uđete na “edit post”, kliknete na strelicu koja je nadole i u gornjem desnom uglu je opcija korigovanja.
Facebook se dugo bavio ovim problemom, i sada možete da promijenite i stare statuse sa samo jednim klikom. Ova društvena mreža polako daje sve više opcija korisnicima, kako bi lakše kontrolisali sadržaje svojih profila. Postoji i mogućnost da se izmijeni i naziv slike, a komentare možemo da korigujemo već nekoliko mjeseci.

Facebook statusi više djeluju kao članci na Internetu, i sad će novinari imati opciju korigovanja bez brisanja cijelog posta i gubljenja komentara.

Izvor: agencije

www.klick-ba.com